Două accidente provocate de fiul unui procuror oltean, suspect că ar fi consumat droguri

351

Fiul procurorului Ștefan Noajă de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a provocat în această dimineață două accidente. Poliţiştii au găsit în maşina sa recipiente cu substanță vegetală, iar Bogdan Noajă și un prieten împreună cu care a fost condamnat pentru trafic de droguri, suspecți că s-ar afla sub influența unor substanțe interzise, au fost conduși la Spitalul Slatina pentru recoltarea de probe.

Abia și-a ispășit pedeapsa pentru trafic de droguri și a ajuns iarăși în vizorul oamenilor legii. Bogdan Noajă, fiul unui procuror oltean, a fost implicat astăzi în două accidente rutiere, fără victime, fiind suspectat și că ar fi consumat substanțe interzise.

„În cursul acestei dimineţi, pe Drumul Naţional 65, pe raza localităţii Scorniceşti, în afara localităţii, a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului s-a deplasat Echipa Operativă din cadrul Serviciului Rutier, care a constatat că un bărbat în vârstă de 21 de ani, NIB, în timp ce conducea autoturismul, a pierdut controlul acestuia şi a părăsit partea carosabilă. Din eveniment nu au rezultat victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru recoltarea de probe biologice.”, a declarat comisarul Iulian Nicolae, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Înainte a ajunge cu mașina în pădurea de pe marginea drumului, Noajă a provocat o tamponare cu maşina, în localitatea Potcoava. El se afla la volanul mașinii prietenului său Vasile Pădurețu. Cei doi sunt suspecţi că s-ar fi drogat, în maşina lor polițiștii găsind recipiente cu material vegetal. Institutul de Medicină Legală din Capitală, unde vor ajunge probele recoltate de la cei doi, va confirma sau nu prezenţa substanţelor interzise în sângele și urina acestora.

Noajă a fost achitat în această vară de Curtea de Apel Craiova într-un dosar de trafic de droguri, în care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, instanța considerând că acesta a executat în întregime pedeapsa, fiind arestat la domiciliu în perioada noiembrie 2016 – mai 2017. În același dosar a mai fost trimis în judecată de DIICOT Olt și prietenul său Pădurețu.

Citeşte şi:

Odrasla procurorului Noajă a scăpat de puşcărie