Vremea rea anulează meciurile de fotbal. Ce echipe au de suferit

56

Decizie radicală a şefilor fotbalului românesc din cauza vremii extreme din Bucureşti. Meciul dintre echipele Dinamo şi Concordia Chiajna, care urma să se dispute de la ora 21.00, în etapa a XI-a a Ligii I, a fost amânat ca urmare a avertizării emise de emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, a anunţat LPF.

„Având în vedere avertizarea meteorologică emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie în cursul zilei de 20 septembrie 2017; Având în vedere recomandarea adresată bucureştenilor de către Primarul General al Municipiului Bucureşti, Gabriela Firea de a evita orice deplasare începând cu ora 20:00 a zilei de astăzi, cu excepţia situaţiilor de urgenţă, precum şi comunicatul emis de către Federaţia Română de Fotbal prin care se recomandă întreruperea oricărei activităţi fotbalistice în aer liber; Având în vedere dispoziţiile art. 12 alin. 1 din ROAF potrivit cărora: «Forurile organizatoare au dreptul de a schimba, în cazuri excepţionale, stadionul, ziua, ora de începere sau localitatea de disputare a jocului», pentru a nu pune în pericol viaţa sau integritatea fizică a participanţilor şi spectatorilor la jocul Dinamo 1948 – CS Concordia Chiajna programat să se dispute pe Stadionul Central din Complexul Sportiv Dinamo în data de 20 septembrie 2017, începând cu ora 21:00, Liga Profesionistă de Fotbal decide schimbarea zilei de disputare a acestei partide la o dată ulterioară, care va fi stabilită de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor de drepturi media”, se arată în comunicatul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de instabilitate atmosferică deosebit de accentuată, intensificări ale vântului şi cantităţi de apă însemnate, valabilă din această seară şi până maine dimineaţă. Meciul Dinamo – Concordia Chiajna va fi reprogramat pe stadionul din Ştefan cel Mare la o dată ce va fi comunicată ulterior de Liga Profesionistă de Fotbal, de comun acord cu reprezentanţii deţinătorilor de drepturi media, conform news.ro.