Legea fumatului nu se modifică!

47
Un barbat fumeaza, in Bucuresti, miercuri, 16 noiembrie 2011. Incepand cu data de 17 noiembrie 2011 toate tigarile vandute in Europa vor trebui sa aiba o "capacitate redusa de incendiere" (CRC), autoritatile nationale avand rolul de a controla punerea in aplicare a acestei noi masuri de siguranta impotriva incendiilor, potrivit standardelor de siguranta ale UE. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Legea fumatului trebuie să rămână nemodificată, a declarat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.  El a adăugat că acest subiect a fost discutat în şedinţa de luni a grupului deputaţilor PSD.

„Am discutat și subiectul acesta ieri în grup. Nu am luat aplauze pentru ce am spus. Eu le-am adus aminte colegilor mei și vă aduc aminte și dumneavoastră că această lege a fost deblocată de mine, după ce fost blocată foarte mult timp. Chiar dacă unii colegi nu au fost foarte fericiți, am spus atunci că este o lege utilă, chiar dacă este o lege dură, chiar dacă o să fie supărați cei care sunt fumători ca mine, trebuie să ne gândim la două lucruri importante: la sănătatea copiilor și a celor care nu fumează și chiar la sănătatea noastră a celor care fumăm. Poate această lege ne ajută să ne trezim și să ne lăsăm de acest viciu păgubos. Le-am spus că eu nu mi-am schimbat părerea, nu văd de ce trebuie să modificăm legea. În consecință, poziția mea este foarte clară: legea trebuie să rămână nemodificată”, a declarat Dragnea, conform stiri pe surse.ro.