20 răniţi şi 8 MORŢI la Pădurea Saru. Un senator de Olt cere separatoare de sens

6172

Drumul European E 574 este unul dintre  punctele negre ale Oltului, în zona Pădurii Sarului, între Slatina şi Balş, fiind înregistrate numeroase accidente grave. Pentru reducerea numărului de accidente, senatorul de Olt Siminica Mirea a solicitat ministrului Transporturilor montarea unor separatoare de sens.

https://realitateaoltului.ro/2017/04/24/accident-la-saru-3-victime-incarcerate-doi-copii-preluati-de-ambulanta-in-soc-cardio-respirator/

20 de răniţi şi 8 morţi este bilanţul trist înregistrat numai de la începutul acestui an pe porţiunea de drum european 574 din zona Pădurii Saru. „Sancţiunile nu opresc drumul spre tragedii!”, atrage atenţia senatorul de Olt Siminica Mirea, parlamentarul oltean solicitând montarea de separatoare de sens în zonă.

https://realitateaoltului.ro/2017/08/11/accident-grav-la-saru-o-victima-prinsa-intre-fiarele-contorsionate/

https://realitateaoltului.ro/2017/07/15/accident-cu-8-victime-la-saru/

https://realitateaoltului.ro/2017/07/07/accident-grav-la-padurea-sarului-trei-autoturisme-implicate-sase-persoane-ranite/

https://realitateaoltului.ro/2017/05/05/accident-grav-in-padurea-de-la-saru-doi-oameni-au-ajuns-la-spital/

Senatorul oltean arată în întrebarea adresată în şedinţa Senatului ministrului Alexandru Cuc că investiţia nu poate fi considerată cost suplimentar în situaţia în care vom avea Drum Expres pe ruta Craiova- Piteşti, având în vedere faptul că viaţa unui om nu poate fi cuantificată.