Dan Șandor a scos de sub tipar „Carte de rugăciuni profane”

127

Într-o vreme în  care stresul și grijile cotidiene ne ocupă mai tot timpul și dăm mai puțină atenție frumosului, artei, Dan Șandor ne întoarce cu fața spre poezie, spre sensibilitate și iubire. Cunoscut publicului pentru imnurile închinate femeii și iubirii, poetul a scos de sub tipar cel de-al cincilea volum de versuri, intitulat „Carte de rugăciuni profane”.

„Totul a început cu un „CERTIFICAT“… Apoi, am scris „SCRISORI CĂTRE INIMA TA“… Le-am scris până am căzut pe „GÂNDURI“! Gânduri care m-au făcut să cred că sunt „SUSPECT DE DRAGOSTE“. Bolnav de Iubire, de! Și… nu mi-a mai rămas decât să mă rog! Iar rugile mele de Iubire, le-am strâns într-o carte: „CARTE DE RUGĂCIUNI PROFANE“. 250 de pagini de poezii, 122 de poezii pe care vi le-am dăruit (aproape) în fiecare dimineață! Și care, iată, acum sunt într-un volum de poezii”, declară poetul.

Toate etapele iubirii, de la adolescență la maturitate au constituit un izvor nesecat de inspirație pentru poetul Dan Șandor. „Iubirea este mereu Iubire! Modul în care o privești, o primești, o dăruiești și îți este dăruită diferă. Femeia este unică, iar Iubirea este darul pe care îl oferim Femeii”, spune el.

Deocamdată au văzut lumina tiparului primele o sută de exemplare.