Și toamna se numără bâlciurile și zilele localităților. Sărbătoare în 9 comune, cu soliști de frunte

422

De azi și până duminică, mii de olteni se distrează la bâlciurile și manifestările cultural-artistice organizate în 9 comune din județ.

Bâlciuri la Balș și Rusănești, manifestări organizate de ziua comunei la Brebeni, Slătioara, Schitu, Optași Măgura, Tătulești, Vlădila și Rotunda. De astăzi și până duminică, oltenii cu chef de distracție au de unde alege. Mici, bere, diverse chilipiruri, tiribombe, mașinuțe și tobogane, distracție pentru copii, dar și pentru adulți, indiferent de vârstă. Iar de la distracție nu lipsesc dansurile și muzica populară, voia bună fiind întreținută de ansambluri locale, dar și de interpreți de folclor îndrăgiți, după bugetul fiecărei localități.

Mâine, la Ziua localității Slătioara, vor urca pe scenă călușarii din Șopârlița, soliști din Slatina, dar și interpreți de muzică populară și ușoară: Olguța Berbec, Marcela Fota, Oana, Radu, Alina Statie, Ioana Dicu.

Tot mâine, la Schitu vor urca pe scenă: Constantin Enceanu, Constantin Măgureanu, Marius Măgureanu, Marcela Fota, Ansamblul Folcloric Doina Oltului și ansambluri județene.

Oltenii din zona Balșului, care abia așteaptă bâlciul anual de pe 8 septembrie, vor fi încântați de ansambluri locale, printre care și micuții talentați de la palatul copiilor, pregătiți de prof. Liviu Enache.