Angajări la Spitalul Balș. Patru posturi, scoase la concurs în această lună

822

Spitalul orășenesc Balș a scos la concurs patru posturi de infirmieră, bucătar și îngrijitoare, concursul fiind organizat în această lună.

Se fac angajări și la Spitalul Balș. Unitatea medicală are nevoie de o infirmieră, un bucătar și două îngrijitoare. Concursul se organizează în două runde. Pentru ocuparea postului de infirmieră – Secţia Medicină Internă, candidații trebuie să aibă şcoală generală, un curs de infirmier organizat de O.A.M.G.MA.M.R sau de furnizori autorizaţi de M.M.F.P.S. și vechime minimă 6 luni în activitate. 11 septembrie este data limită pentru depunerea dosarelor, concursul fiind organizat pe 26 septembrie proba scrisă și 29 septembrie interviu.

Cel de-al doilea concurs de recrutare va fi organizat pe 28 septembrie- proba scrisă și 2 octombrie- interviu, unitatea medicală recrutând un bucătar I – Bloc Alimentar, îngrijitoare – Secţia Medicină internă și îngrijitoare – Compartiment Obstetrică- ginecologie. Pentru postul de bucătar se cer studii medii, 6 ani vechime în meserie și certificat de calificare profesională de bucătar. Candidații pentru posturile de îngrijitoare trebuie să dețină o diplomă de şcoală generală, nefiind solicitată vechime în specialitatea studiilor. 8 septembrie este data limită pentru depunerea dosarelor.