Cupa ASPR la fotbal-tenis, câștigată de ISU Olt. Cătălin Gavrilă, a noua oară campion

160

ISU Olt este câștigătorul probei de simplu a competiției naționale de fotbal-tenis din cadrul Cupei ASPR, proba de dublu fiind adjudecată de ISU Satu Mare.

Timp de două zile, Complexul Tenis Club Sincron din Caracal a fost gazda etapei finale a „Cupei A.S.P.R la fotbal-tenis”, ediția 2017. Cei mai buni 15 pompieri din țară s-au întrecut pentru obținerea premiilor puse în joc, dar și pentru obținerea titlului de „Cel mai bun pompier din România” la fotbal-tenis.

„Fair-play-ul a dominat pe timpul întrecerilor, dar rezultate au fost foarte strânse, iar organizatorii au apelat la mai multe criterii de departajare pentru a stabili clasamentul final. La capătul celor două zile de concurs, la proba de dublu, echipa ISU Satu Mare, a reușit să se claseze pe prima treaptă a podiumului, iar la proba de simplu, colegul nostru Cătălin Gavrilă a reușit să obțină și în acest an medalia de aur.”, declară plt.mj. Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Pompierul oltean nu se află la primul trofeu național. El este câștigătorul a opt campionate organizate de IGSU și MAI.

Câștigătorii Cupei ASPR fotbal-tenis 2017 sunt la proba de dublu: ISU Satu Mare- locul I, ISU Alba- II și ISU Hunedoara- III, iar la proba de simplu Cătălin Gavrilă- ISU Olt, urmat de Claudiu Bibarț – ISU Hunedoara și Hetea Lucian – ISU Alba.

Competiția a fost organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, Asociația Sportivă „Pompierul” Olt și Asociația Sportivă a Pompierilor din România