Pompierii olteni, în finala Campionatului de fotbal-tenis

104

Trei pompieri olteni participă la probele de simplu și dublu în finala Campionatului de fotbal-tenis – Cupa ASPR 2017. Această etapă este găzduită la Caracal.

Pompierii olteni nu sunt numai buni salvatori, ci și buni sprotivi. O dovedesc rezultatele de excepție înregistrate la diverse competiții. Pe un rezultat bun mizează și la Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România- campionatul de fotbal-tenis, a cărei etapă finală se desfășoară în aceste zile în județul nostru.

https://realitateaoltului.ro/2017/05/18/un-pompier-din-bals-medalie-de-argint-la-campionatul-de-atletism-si-cros/

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, Asociația Sportivă „Pompierul” Olt și Asociația Sportivă a Pompierilor din România desfăşoară în perioada 29 august-01 septembrie, în municipiul Caracal, la baza sportivă Tenis-Club Sincron, etapa finală a Campionatului de fotbal-tenis – Cupa ASPR 2017. La competiție participă sportivi din cadrul Inspectoratelor pentru Situații de Urgență Olt, Vrancea, Hunedoara, Alba, Satu Mare și Tulcea.”, declară plt.mj. Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Oltul este reprezentat la proba de simplu de Cătălin Gavrilă, multiplu campion național la competițiile de fotbal-tenis organizate de IGSU și MAI și echipa formată din Aurel Roșca – Briceag Laurențiu, la proba de dublu.