Și Cârloganu este vizat de schimbare

392

Valul de schimbare a „greilor” de la conducerea deconcentratelor oltene nu se oprește cu Man și Vișan. Potrivit surselor Realitatea Oltului, urmează Cârloganu.

Cristinel Cârloganu, directorul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, se află într-un suspect concediu prelungit, ce se întinde pe nu mai puțin de 3 luni de zile. Sursele Realitatea Oltului spun că acest concediu s-ar datora presiunilor la care este supus Cârloganu pentru a-și înainta demisia din funcția de șef peste șomajul oltean, în ciuda susținerii de la agenția națională.

Nu este pentru prima dată când Cârloganu supără mai-marii politici.  Acesta a revenit în noiembrie 2015 la conducerea AJOFM Olt, după ce a fost delegat, prin Ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, pentru o lună de zile, la Râşnov, la Centrul Naţional de Formare Profesională a Personalului Propriu al ANOFM. Pe timpul delegaţiei, şefia şomajului oltean a fost asigurată de directorul adjunct Constantin Câtu, ce este dat de SURSE și acum ca posibil înlocuitor.

Cârloganu a mai fost detaşat şi în 2013 la conducerea centrului de la Râşnov, apoi a ocupat în Craiova funcţia de director în cadrul Organismului  Intermediar pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane Regiunea  Sud-Vest Oltenia, revenind pe post  la AJOFM Olt în aprilie 2015.