Oltenii se distrează și în acest sfârșit de săptămână. Cinci primării organizează manifestări

342

Și în acest sfârșit de săptămână sunt organizate în județul Olt manifestări câmpenești, ce vor aduce voia bună pentru locuitorii din cinci comune și din împrejurimile acestora. Jandarmii avertizează că vor fi cu ochii pe cei care nu vor respecta legea.

 

În perioada 25- 27 august, în județul Olt sunt organizate mai multe manifestări la care se așteaptă să participe mii de persoane. La Scornicești, primăria organizează cea de-a XXIII-a ediție a Sărbătorii Pâinii, pe scenă urcând Anda Adam, Ionuț și Doinița Dolănescu, Olguța Berbec, Mlădițele Oltului și alți artiști și ansambluri de dansatori.

La Soticănești, primăria organizează Întâlnirea cu fiii satului, voia bună fiind întreținută de Petrică Mâțu Stoian, Olguța Berbec, Dorina Mete, Costel David, Vasile Ciobanu șui Ștefan Minulescu.

În localitățile Seaca, Orlea și Cilieni sunt organizate bâlciurile anuale.

Pentru a nu se înregistra incidente, jandarmii vor fi prezenți la toate manifestările.

„Jandarmii vor acționa pentru prevenirea oricăror fapte antisociale, dar și pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, atât în zona de desfășurarea a manifestărilor, cât și pe traseele de afluire/defluire a participanților. Pentru prevenirea incidentelor nedorite, Jandarmeria Olt recomandă participanților să respecte indicațiile forțelor de ordine și să evite implicarea  în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii săvârsirii unor fapte de natură antisocială să solicite ajutorul forțelor de ordine”, anunță IJJ Olt.