Cel mai puternic turneu de fotbal din zona Olteniei, la start

121

Sute de mici fotbaliști de la echipe de top ale fotbalului juvenil din țară intră astăzi în competiție la Slatina, în cadrul „SLATINA SUMMER JUNIOR CUP” la fotbal pe teren redus.

Peste 40 de echipe de copii cu vârsta între 6 și 11 ani vor lua astăzi startul la ediția inaugurală a turneului „SLATINA SUMMER JUNIOR CUP”, organizată de Athletic Slatina și Primăria Slatina prin Clubul Sportiv Municipal. Cel mai puternic turneu de fotbal din zona Olteniei va debuta astăzi pe terenurile de iarbă din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” și „Metalurgistul”.

În perioada 24 – 26 august, la turneu vor participa echipe titrate și cu tradiție în fotbalul românesc: Academia Gheorghe Hagi, Academia de Fotbal Gică Popescu Craiova, Academia Dănuț Coman – Pitești, New Stars București, Kinder Târgoviște, CS Dinamyk Craiova, iSport Rm Vâlcea, Atletico Rm Vâlcea, LPS Banatul Timișoara, Sorii Lupeni, Athletic Slatina, Fotbal Club Municipal Pitești, CSS Craiova, etc.

https://realitateaoltului.ro/2017/08/08/viitorii-mari-fotbalisti-ai-romaniei-in-competitie-la-slatina-slatina-summer-junior-cup-organizata-peste-2-saptamani/

Turneul aliniază la start puști talentați la categoriile de vârstă 2007, 2008, 2009, 1010 și 2011.