Directorii actuali de școli și cei care vor prelua funcțiile, convocați în ședință

195

Cu nici trei săptămâni înainte de începerea noului an școlar, directorii unităților de învățământ din județ, atât cei actuali, cât și cei care își vor prelua funcțiile de la 1 septembrie, au fost convocați astăzi de conducerea Inspectoratului Școlar la ședință.

https://realitateaoltului.ro/2017/08/22/vor-invata-in-cladiri-neautorizate-sanitar/

Școala bate la ușă, iar situația se prezintă la fel ca și în ultimii ani: școli în plin șantier, școli fără autorizație sanitară, școli fără aviz de la pompieri, ceea ce înseamnă că vor funcționa în ilegalitate și cu pericol pentru elevi. Nimic nou sub soare și nimic de speriat pentru autorități, unele indiferente în timp ce directorii unităților fac eforturi pentru finalizarea igienizărilor și lucrărilor, astfel încât școlile să fie pregătite pentru prima zi de școală.

https://realitateaoltului.ro/2017/08/22/ultimele-lucrari-pentru-inceperea-scolii/

Astăzi, conducerea Inspectoratului Școlar Județâean olt a chemat la ședință toți directorii de școli din județ, atât cei plini, cât și adjuncții, chiar dacă unora le expiră mandatele la finele lunii. Chiar și directorii care-și vor prelua funcțiile d ela 1 septembrie sunt convocați, în amfiteatrului Colegiului Minulescu, ora 15.00, pe ordinea de zi nefiind doar problema pregătirii pengtru începerea în bune condiții a noului an școlar, ci și raportul rezultatelor înregistrate în anul școlar trecut, d ela starea învățământului în fiecare unitate, până la promovabilitatea la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

https://realitateaoltului.ro/2017/08/22/noii-generali-ai-invatamantului-oltean-asteptati-de-ministru-sa-se-autopropuna-prin-e-mail-si-fax/