Un fost SENATOR de Olt a ÎMPUȘCAT doi pensionari. Detalii după mai bine de 8 ani

511

Dan Șova, fost senator de Olt, a redevenit vedetă pe internet, după ce o persoană ce se prezintă drept martor abuzat în dosarul Ponta- Șova a făcut publice imagini și povestea unei întâmplări petrecute în 2008, când politicianul ar fi împușcat cu o armă de paint-ball doi pensionari.

Cu aproape 1100 de distribuiri, filmulețul în care Dan Șova, pe atunci senator de Olt, discută în contradictoriu cu polițiștii după ce ar fi împușcat cu o armă de paint-ball doi pensionari fac furori pe internet. Cel care a dezvăluit povestea, Alin Brîncuș, susține că este martor și că poliția ar fi mușamalizat cazul. Nemulțumit, acesta a hotărât să povestească pățania pe Facebook.

SHARE !!!DAN SOVA SI POLITIA ROMANA SUB COMANDA POLITICAPartea 1Povestea este in felul urmator:LOCATIA: Hotel Eden – PredealDATA: Decembrie 2008INCIDENTUL: Dan Sova, aflat ascuns dupa un copac, a tintit si a impuscat de mai multe ori (CU O ARMA TIP PAINTBALL) in zona capului, doi cetateni de varsta a treia, care se deplasau pe un traseu montan.Cetatenii respectivi au apelat serviciul de urgenta 112, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje de la politie si jandarmerie. CUM S-AU PURTAT DISCUTIILE SE OBSERVA DIN FILM, MAI IMPORTANT ESTE CE S-A INTAMPLAT ULTERIOR. Politia nu a mai luat masuri ca in alte cazuri, respectiv sa-l amendeze pe senator sau sa-l puna la pamant si sa-l incatuseze. Dovada clara ca Dan Sova inca de pe atunci era semizeu! CE A FACUT PERSOANA VATAMATA: A depus plangere penala la IPJ Brasov, si a chemat presa, respectiv Antena 3 sau Antena 1 (nu mai retin exact), care a realizat un reportaj pe care l-au difuzat, reportaj care probabil se regaseste in arhiva.Mentionez ca partea vatamata avea o deficienta motorie, respectiv un implant metalic in picior, implant ce ii ingreuna deplasarea. CE A FACUT DAN SOVA: A SUNAT LA PARTIDCE A FACUT POLITIA: Ulterior, la inceputul anului 2009, un agent de politie si un ofiter, ambii din cadrul IPJ Brasov, s-au deplasat in Bucuresti, la sediul firmei Sova si Asociatii, pentru a lua declaratii de martor. Dan Sova a vrut sa fie “dragut” dar politistii n-au primit, sustinand ca stiu ce au de facut.Umili si prezentand scuzele de rigoare pentru eventualul deranj pe care i-l provoaca prezenta lor in interiorul firmei, spunand totodata ca seful i-a trimis, ca stiu despre ce este vorba, ca se stie la Minister si ca o sa fie bine, au procedat la audierea persoanelor prezente la incident.Audierea persoanelor a avut loc in sala de sedinte a SCA Sova si Asociatii, iar unii martori au dat declaratii dupa dictarea reprezentantilor IPJ Brasov.Eu (Alin Brincus) am refuzat sa dau o declaratie mincinoasa, asa ca reprezentantii IPJ Brasov au decis sa nu imi mai ia nici-o declaratie.Dan Sova nu a fost audiat niciodata.Bineinteles, cazul a fost musamalizat!!!Asa a raspuns Politia Romana la comanda politica. De ce? Pentru ca #PSD, pentru ca #TRAFIC DE INFLUENTA, pentru ca #POLITIAPOLITICAVa urma!#dgpmb #igpr #sas #sectia7 #politiaromana #cedo #martorprotejat #abuzuri #antena3 #rtv #romaniatv #realitatea #realitateatv #digi24 #protv #primatv #mai #iccj #parchetulgeneral #politistiiauumor #incompetenta #politiacapitalei #politiabucuresti #ponta #sova #politistiadevarati #militia #psd

Posted by Alin Brincus si Simona Ciurcu – Martori Abuzati in dosarul Ponta – Sova on Montag, 21. August 2017

 

Dan Coman Șova a fost pus în 2014 sub urmărire penală, iar în  2015 a fost trimis în judecată împreună cu  Victor Ponta pentru fapte de corupție.

Șova neagă

Dan Șova neagă că el este cel care i-a împușcat pe pensionari. „Despre evenimentul din 2008, lucrurile sunt simple! Am fost cu încă 20 de oameni la o partidă de paint-ball pe munte, lângă Predeal, în poligon special! Am fost duşi de o firmă care organiza asemenea evenimente! La un moment dat, prin poligon au trecut două persoane şi una dintre ele a fost atinsă de o bilă, în interiorul poligonului! Nu de către mine! Persoanele respective au sesizat Poliţia, s-a facut o anchetă amplă şi s-a constatat că nu se întamplase nimic, şi dacă persoana respectivă fusese atinsă de o bilă de paint-ball (repet, nu de către mine) a fost un simplu accident!”, a spus Şova.