Modernizări finalizate la Școala Poboran Slatina, șantiere la alte unități

293

Elevii Școlii George Poboran Slatina vor desfășura în noul an școlar orele de educație fizică și sport în condiții moderne. Și pe elevii altor școli îi așteaptă surprize.

Noul an școlar bate la ușă, iar la unitățile de învățământ din Slatina se lucrează de zor pentru a-i întâmpina pe elevi în condiții mai bune. Una dintre școlile care au finalizat deja lucrările de modernizare este și Școala George Poboran, care se paote lăuda acum cu un teren și o sală de sport moderne.

Terenul de fotbal a fost acoperit cu gazon artificial având certificat FIFA **, iar în sala de sport a fost montata o suprafață de joc tarkett, de înaltă calitate, adecvata sporturilor de sala, baschet, handbal și volei. Acum, unitatea îi așteaptă cu drag pe elevi la școală.

De zor lucrează constructorii la mai multe unități de învățământ din Slatina, sperând că vor finaliza lucrările până când se va auzi primul clopoţel al noului an şcolar. „La Colegiul Naţional ,,Ion Minulescuˮ şi Şcoala Gen. Nr. 3 se construiesc noi săli de clasă pentru a se rezolva problemele legate de lipsa spaţiului, ambele investiţii fiind realizate cu fonduri de la bugetul local. La Colegiul Naţional Vocaţional ,,Nicolae Titulescuˮ se fac lucrări de anvelopare, la Liceul cu Program Sportiv s-a reabilitat sala de sport, la Şcoala ,,Ştefan Protopopescuˮ se fac lucrări la interior, la Colegiul Naţional ,,Radu Greceanuˮ se continuă lucrările la interior, iar la Şcoala Generală nr.1 se fac lucrări de transformare a vechilor ateliere în săli de clasăˮ, a declarat  Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Slatina.