INCREDIBIL Episcopul Slatinei acuzat că a făcut sex pe muntele Athos. Află cine face afirmațiile incredibile

1790

Episcopul Slatinei şi Romanaţilor, Sebastian Pașcanu, este acuzat că a intreţinut relaţii intime cu Ciprian Câmpineanu, actualul episcop de Vrancea şi Buzău. Dezvăluirea a fost făcută de Constantin Corceagu, un fost preot. Acesta îi cere episcopului Slatinei şi Romanaţilor să facă testul castităţii, ca să demonstreze că nu a întreţinut astfel de relaţii sexuale.

Relațiile intime dintre cei doi înalți reprezentanți ai bisericii au avut loc în urmă cu șapte ani, pe muntele Athos.
„Este el însuşi Sebastian homosexual. Pe perioada când a fost în Grecia la studii ar fi dus viaţă intimă cu Ciprian Câmpineanu, actualul episcop de Vrancea şi Buzău”, spune Constantin Corceagu, un fost preot slătinean.

Preotul care face acuzaţiile a fost şi el implicat în 2010 într-o poveste cu tentă sexuală, fiind dat afară după ce mai multe fotografi ale sale alături de diverși tineri, în ipostaze indecente, au fost făcute publice. Corceagu a spus atunci că este o înscenare pusă la cale chiar de cel pe care astăzi îl acuză că este homosexual.

De când Sebastian Paşcanu se află în fruntea Episcopiei Slatinei și Romanațiului în Olt, el a fost implicat în mai multe scandaluri.

În urmă cu șase ani un preot s-a sinucis după ce a fost dat afară, ia zeci de măicuțe de la mănăstirea Brâncovenu au fugit în Grecia.

Mitropolitul Olteniei îi ia, însă, apărarea lui Sebastian Paşcanu.

Mai multe amănunte despre noul scandal care zguduie Biserica ortodoxă, în această seară, într-un material video.