Un șofer din Olt a accidentat trei persoane în Lunca Corbului

159

Un șofer de 29 de ani din județul Olt a pierdut controlul asupra autoturismului și a intrat cu mașina într-o terasă de pe marginea drumului.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Argeș, Andreea Însurățelu, șoferul, în vârstă de 29 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă și a intrat cu mașina într-o terasă, rănind trei persoane.

“În localitatea Lunca Corbului conducătorul unui autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă și a pătruns pe terasa unui bar unde se aflau mai mulți clienți”, a spus Andreea Însurățelu pentru AGERPRES.

De asemenea, ea a mai afirmat că toate cele trei persoane rănite în urma accidentului erau conștiente, în momentul în care au fost preluate de către Ambulanță și transportate la un spital din Pitești.

Conform agentului de poliție aflat la fața locului, în urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit că bărbatul care a provocat accidentul nu consumase băuturi alcoolice. El va fi judecat pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările în acest caz sunt în curs de desfășurare.