Pupila lui Vâlcov, de la pictură la agricultură

716

Larisa Maria Popa, martoră într-un dosar al lui Darius Vâlcov, a fost numită consilier personal al secretarului de stat de la Ministerul Agriculturii.

Larisa Maria Popa, martoră într-un dosar al lui Darius Vâlcov, a fost numită în funcția de administrator provizoriu al companiei Telecomunicații CFR SA, din subordinea Ministerului Transporturilor. Tânăra de 30 de ani mai are un job la Ministerul Agriculturii, unde este consilier personal al secretarului de stat Alexandru-Dănuț Potor. Acesta din urmă a declarat pentru PressOne că Larisa Maria Pop nu a fost angajată prin concurs, ci adusă în instituție chiar de el.

În 2011, tânăra a obținut titlul de Miss Universe România, iar experiența sa este completată de munca într-un salon de înfrumusețare. Larisa este originară din Slatina (orașul unde Vâlcov a fost primar) și a absolvit Școala Postliceală Medicală, iar apoi Facultatea de Marketing din cadrul Universității „Spiru Haret”. Tânăra a fost citată ca martor în dosarul lui Darius Vâlcov, ea fiind deținătoarea unei galerii de artă, despre care procurorii susțin că i-ar aparține, în mod indirect, lui Vâlcov. „După ce a început licitaţia, inculpatul Darius Vâlcov îi indica când să ridice paleta pentru a licita și opera pentru care trebuia să liciteze”, se afirmă în rechizitoriul DNA.

Sursa: românialiberă.ro