,,Profesionistul”, Vâlcov, salariu de doi bani de la PSD

443

Darius Vâlcov este angajat la Grupul PSD din Parlament, pe post de consilier. Acest lucru a fost recunoscut de liderul social-democrat Liviu Dragnea. Acesta a susţinut că, dincolo de problemele penale, fostul edil al Slatinei şi ministru al Finanţelor este un profesionist. Unul care, însă, este plătit mai prost decât şoferul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Potrivit informaţiilor deţinute de Realitatea Oltului, fostul edil al Slatinei primeşte lunar de la Parlament un salariu brut de cca 1000 euro. Cam cât costă cea mai proastă copie a tablourilor pe care le-a achiziţionat din şpagă.

Mulţi social-democraţi susţin că Dragnea este ,,fascinat” de inteligenţa lui Vâlcov, care are mare influenţă asupra liderului PSD. Cu toţii se întreabă la ce-i trebuia lui Vâlcov un post oficial la Parlament, plătit cu mai puţin decât achită lunar onorariul pentru avocaţi. Unii ştiu şi răspunsul. Potrivit gurilor rele, Dragnea l-ar fi plantat pe Vâlcov acolo pentru a veghea să nu mişte nimic în Guvern sau în partid fără ştirea lui. Cât despre profesionalismul fostului edil, el nu a fost demonstrat, dovadă şi numeroasele dosare penale.