Încă un DECES, din cauza caniculei

214

Un bărbat de 67 de ani din comuna gălăţeană Călmăţui a murit cel mai probabil din cauza caniculei, el fiind găsit pe marginea unui drum.

Un echipaj al Ambulanţei a intervenit duminică seară, în urma unui apel la 112, în comuna Călmăţui, unde un bărbat era căzut pe marginea unui drum, la ieşirea din localitate.

Cadrele medicale nu au putut însă decât să constate decesul bărbatului.

“Un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat duminică, în jurul orei 19.00, în zona comunei Călmăţui, în cazul unui bărbat în vârstă de 67 de ani, căzut pe marginea drumului. Din păcate, colegii noştri l-au găsit decedat. Din ce am înţeles era cel care păştea vacile localnicilor. Probabil s-a întâmplat din cauza căldurii, avea şi arsuri solare şi posibil să fi consumat şi alcool pentru că s-a găsit lângă el o sticlă. Nu avea urme de violenţă şi credem că decedase cu câteva ore în urmă”, a declarat Mihai Polinschi, șeful Serviciului Județean de Ambulanță Galați.

Conform procedurilor, medicii au sesizat Poliţia cu privire la decesul bărbatului.

“S-a deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă, dar aşteptăm şi rezultatele raportului medico-legal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Andreea Rogojină.

Este al șaptelea deces la nivel național, cauzat de caniculă, în ultimele zile.