Accident TRAGIC pe Valea Oltului

184

Circulaţia rutieră a fost blocată timp de peste două ore, luni dimineaţă, pe DN 7, în judeţul Vâlcea, din cauza unui accident rutier în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Traficul pe DN 7 Brezoi – Sibiu a fost blocat pe ambele sensuri, în zona localităţii Câineni, la kilometrul 232, în urma unui accident în care au fost implicate două autovehicule – un TIR şi o dubiţă.

Primele informaţii de la faţa locului arată că accidentul s-a produs după ce şoferul dubiţei a pierdut controlul volanului într-o curbă, în condiţii de ploaie torenţială şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un TIR..

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vâlcea, în urma impactului şi-au pierdut viaţa şoferul dubei şi două tinere aflate cu el în autovehicul. La faţa locului au intervenit echipajele de descarcerare pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Primele informaţii furnizate de Infotrafic arătau că două persoane au murit, iar o alta a fost grav rănită.

În urma accidentului, circulaţia rutieră pe Valea Oltului a fost blocată pe ambele sensuri, iar în zonă s-au format coloane de maşini, neexistând rute ocolitoare.