20 de școli oltene nu au directori. Vezi care sunt

271

Fie că nu s-a înscris niciun cadru didactic la concurs, fie că nu a promovat niciun candidat, 20 de unități de învățământ din județul Olt au rămas fără directori cu concurs. Dintre acestea, trei sunt din mediul urban, iar restul din rural.

88 de posturi- 70 de directori plini și 18 de adjuncți a scos la concurs Inspectoratul Școlar pentru unitățile de învățământ din județ pentru care s-au înscris 103 candidați, unii vizând mai multe posturi. În urma promovării concursului organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, 69 de şcoli din judeţ sau ales cu directori noi.

Dacă niciun dascăl nu s-a arătat interersat de funcția de conducere la Băbiciu, Bărăşti de Vede, Cîrlogani, Dobreţu, Făgeţelu, Mihăeşti, Movileni, Nicolae Titulescu și Mărgăriteşti, Şcoala Gimnazială „Gheorghe Magheru” și Liceul Tehnologic „Constantin Filipescu” din Caracal, la celelalte niciunul nu a promovat concursul.

Astfel, 20 de unităţi au rămas fără directori cu concurs, conducerea acestora urmând să fie numită de IŞJ Olt până la organizarea unui nou examen.

Sursa: IȘJ Olt

Cine sunt noii directori ai școlilor oltene