Criminalul contestă arestul, bătrâna ucisă a fost înmormântată

154

Bătrâna de 78 de ani din Piatra Olt ucisă cu bestialitate cu lopata de cel care i-a fost partener de viață șase decenii a fost înmormântată astăzi în satul Criva. Soțul criminal, arestat preventiv, a contestat decizia magistraților.

Marin Nicola a ajuns la 84 de ani după gratii, acuzat de omor calificat, după ce și-a ucis soția cu mai multe lovituri cu lopata. Tribunalul Olt a emis ieri după-amiază mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt nr. 353/P/2017. Dispune arestarea preventivă a inculpatului NICOLA MARIN, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, prev. de art. 188 alin.1 C.p.- art. 189 alin.1 lit.h C.p. rap. la art. 199 alin.1 Cp, în prezent aflat în Arestul IPJ Olt, pe o durată de 30 de zile, de la data de 02.08.2016 la data de 31.08.2017 , inclusiv.”, a decis instanța. Măsura a fost deja contestată de către inculpat, care nu-și recunoaște vina, deși este acuzat atât de către familie, cât și de către vecini, cu atât mai mult cu cât a fugit într-o locuință pe care și-a construise pe câmp.

Bătrâna care a zăcut într-o baltă de sânge câteva zile până ce copiii s-au întors de la mare a fost înmormântată astăzi în satul Criva. Familia care a cerut de mai multe ori ajutor polițiștilor în situația în care bărbatul era agresiv nici nu concepe că acesta s-ar întoarce acasă fără să plătească pentru fapta sa.

Omorâtă cu lopata. Vezi câte zile a zăcut o bătrână într-o baltă de sânge