TRAGEDIE: Trei persoane, printre care și un copil, au decedat în urma unui accident

260

Trei persoane, printre care și un copil, au decedat în urma unui accident rutier, după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent de un camion care circula din sens opus, în noaptea de marți spre miercuri, pe DE 58, în Pasul Mesteacăn, potrivit dispeceratului ISU Maramureș.

Conform ISU Maramureș, în autovehicul se aflau cinci persoane adulte și doi copii.

ISU Maramureș a informat că, în urma accidentului, cele șapte victime au rămas încarcerate din cauza impactului puternic, iar echipajele de pompieri și SMURD aflate la locul accidentului au scos din caroseria mașinii doi adulți decedați și un copil decedat.

Alți doi adulți și un alt copil au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență din municipiul Baia Mare, iar o persoană adultă a refuzat transportul spre spital, motivând că se simte bine.

Potrivit unor surse din cadrul unității medicale, starea de sănătate a persoanelor internate în urma accidentului este gravă, acestea suferind multiple traumatisme.

Pe durata intervenției pompierilor militari și a echipajelor SMURD, traficul rutier pe DE 58 între județul Maramureș și Cluj a fost blocat mai mult timp.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florentina Meteș, a precizat că accidentul s-a produs cel mai probabil pe fondul oboselii și neadaptării vitezei la condițiile de drum, DE 58 fiind un drum cu multe serpentine la trecerea prin Pasul Mesteacăn.