Oliwer Dobre, cetățean de onoare al Caracalului

300

Născut în Caracal în 1974, sportivul Oliwer Dobre a fost recompensat pentru numeroasele rezultate sportive de excepție obținute: de campion mondial, vicecampion mondial sau campion european. La începutul acestei săptămâni, el a primit Titlul de Cetățean de Onoare al municipiului Caracal.

Cu o carieră sportivă de invidiat, cel mai longeviv sportiv din karate-ul românesc a primit recent diploma de cetățean de onoare al Caracalului. Distincția i-a fost acordată de către primarul Liviu Radu, ceremonia fiind organizată în cadrul ultimei ședințe de consiliul local.

Oliwer Dobre, legitimat la CS Aluminiu Alro Slatina, a obținut numeroase titluri de campion. Printre acestea enumerăm doar în ultimii ani:  locul I la Campionatul European de karate Fudokan seniori (2016), titlul de campion mondial și medalia de aur kumite- Campionatul mondial din Belgrad (2015), Campionatul Mondial 2014: Medalie de Aur – Fukugo, Medalie de Argint – Kumite Individual, Medalie de Argint – Kumite echipe; Campionatul European 2014: Medalie de Aur – Kogo Kumite, Medalie de Aur – Kumite echipe, Medalie de Bronz – Kumite Individual, Medalie de Bronz – Fukugo Individual.