Accident cu 5 VICTIME între Vișina și Corabia

2016

5 persoane au fost rănite cu puțin timp în urmă într-un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme. Accidentul s-a petrecut pe DN54, între localitățile Vișina și Corabia, una dintre victime fiind încarcerată, iar alta în stare gravă, pacienții fiind trimiși la spitale din Caracal, București și Craiova.

O ambulanță SMURD și o autospecială cu modul de descarcerare de la Garda Vișina, dar și Ambulanța, au intervenit în urmă cu o jumătate de oră la un accident rutier grav petrecut pe DN54, între localitățile Vișina și Corabia.

„Victime sunt 3 bărbați, cu vârste de 25, 21, respectiv 53 de ani, și 2 femei cu vârste de 21 și 49 de ani. Șoferul unui autoturism a fost descarcerat, două persoane inconștiente, o persoană grav rănită și o alta care a ajuns la spital cu o mașină particulară.”, declară cpt. Cornel Gogolan, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Echipajele de pe Ambulanță au preluat cele două victime inconștiente, una fiind dusă la spitalul din Corabia și trimis apoi la București iar o alta laspitalul din Caracal de unde a fost preluată de SMURD Dolj pentru a fi dus la Craiova.