Dosar penal pentru omor din culpă. Vizat: fostul preot Costinel Alexandrescu

525

Poliţiştii olteni au dechis dosar penal în cazul tânărului din comuna Tufeni, înecat duminică în lacul de agrement din localitate.  Ei fac cercetări pentru omor din culpă. Lacul în care copilul s-a înecat după ce a căzut din barca în care se afla cu un prieten, este proprietatea lui Costinel Alexandrescu, fost preot și director al Ansamblului Profesionist ,,Doina Oltului,,.

,,În cauză, polițiștii au deschis dosar penal și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Deocamdată cercetările nu vizează o persoană ci doar fapta,, a declarat pentru Realitatea Oltului, Alexandra Dicu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Duminică, un tânăr de 15 ani, din comuna Tufeni, s-a înecat într-un lac destinat pescuitului deținut de Costinel Alexandrescu, pe proprietatea sa din localitate. Copilul și-a pierdut viața după ce a căzut din barca cu care se plimba pe lac, împreună cu un prieten. Corpul neînsuflețit al minorului a fost adus la suprafață de scafandrii de la ISU Olt, după minute bune de căutări pe fundul lacului adânc de patru metri.

TRAGEDIE S-a înecat în lacul fostului preot Costinel Alecsandrescu

Potrivit autorităților, lacul de agrement nu este împrejmuit, iar proprietarul nu deține actele necesare pentru deținerea lui.

La scurt timp după producerea tragediei, Alexandrescu a postat pe pagina sa de facebook condoleanțe pentru familia victimei.