22 de jandarmi olteni, înaintați în grad

611

Șapte ofiţeri şi 15 subofiţeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului, au fost înaintaţi în gradul următor, la termen.

La IJJ Olt a fost astăzi zi festivă. Zeci de cadre au ost înaintate în gradul următor. Astfel, au fost înaintaţi la gradul de colonel -1 ofițer, la gradul de maior – 4 ofițeri, căpitan – 1, locotenent – 1, plutonier adjutant şef – 1 subofiţer, plutonier major – 9 şi plutonier –5 subofiţeri.

„Activitatea prilejuită de acest eveniment, a debutat cu citirea Extrasului din Ordinul Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în gradul următor a ofiţerilor jandarmi, precum şi a Ordinului inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt de înaintare în gradul următor a subofiţerilor jandarmi. În prezenţa colegilor, militarilor avansaţi li s-au înmânat noile grade de către, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, domnul colonel Drejoi Tudor-Dorel, care i-a felicitat şi le-a urat succes în activitate”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Olt.