Slătineanca Marisa, cea mai stilată femeie din România

2036

Marisa este câștigătoarea celui de-al doilea sezon „Bravo, ai stil!”, o emisiune ce face furori mai ales printre adolescente. După șapte luni de concurs, slătineanca a fost declarată cea mai stilată femeie din România.

CITIȚI Și: https://realitateaoltului.ro/2017/01/27/doua-oltence-concurente-la-bravo-ai-stil-se-bat-pentru-titlul-de-cea-mai-stilata-femeie-din-romania/

Olteanca Marisa a ajuns în marea finală și a câștigat sâmbătă premiul de 100.000 de lei și șansa unei cariere în televiziunea organizatoare a concursului. Marisa Paloma Estephanie Brânzaru a făcut furori încă de la prima apariție, fiind de cele mai multe ori ținta atacurilor celorlalte concurente. Și chiar dacă nu a obţinut de fiecare dată steluțe de la jurații Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Răzvan Ciobanu, fanii reuniți într-o adevărată echipă de susţinere i-au adus voturile necesare de a merge mai departe. Și tot voturile publicului au decis ca Marisa să fie marea câștigătoare.

Marisa are 20 de ani, s-a născut la Madrid și locuiește în Slatina. A absolvit în 2015 Colegiul Ion Minulescu Slatina și este studentă la Design Vestimentar – Universitatea Națională de Arte București. Printre concurentele cele mai puternice din concurs se numără și o altă olteancă, ce nu a  reușit însă să ajungă în finală, deși ținutele ei au fost cele mai apreciate de juriu. Denisa Cristina Potecaru, 18 ani, mezina competiției, este originară din comuna olteană Vădastra, unde a absolvit școala gimnazială, în prezent fiind elevă la Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță din București.