Oltencele social-democrate, vizitate de europarlamentarul Viorica Dăncilă

279

Liderul delegației eurodeputaților social-democrați din România Viorica Dăncilă s-a aflat astăzi în județul Olt, unde a avut o întâlnire la Slatina cu OFSD Olt.

Europarlamentarul Viorica Dăncilă s-a întâlnit astăzi cu social-democratele din județul nostru. “La întâlnire a participat Biroul Permanent Județean al Organizației Femeilor Social-Democrate Olt. Am discutat despre politica internă, preocuparea europarlamentarului Viorica Dăncilă privind îmbunătățirea condițiilor femeilor și demersurile efectuate în acest sens, dar și despre vizita acesteia recentă în Sicilia, unde s-a convins că relatările presei privind condițiile inumane de muncă și trai, la limita scaviei, și exploatarea sexuală și violențele la care sunt supuse femeile care lucrează în fermele din regiunea Ragusa sunt reale”, ne-a declarat Felicia Man, președinte OFSD Olt.

Membră a Comisiei pentru drepturile femeii și egalitatea de gen din Parlamentul European, Viorica Dăncilă este cunoscută și apreciată de reprezentantele sexului frumos pentru implicarea în găsirea unor soluții de protejare a victimelor violențelor domestice și viol, eliminarea disparităților de gen și

creșterea accesului femeilor și tinerelor fete la educație și formare profesională.