Mlădițele Victoriței Cică au strălucit pe scenă la Bobicești și Șerbănești

306

Aflate în ascensiune artistică, câștigătoare a numeroase concursuri și festivaluri de folclor, mlădițele pregătite de îndrăgita solistă olteancă de muzică populară Victorița Cică au primit ropote de aplauze la manifestările organizate cu ocazia Sf. Ilie la Bobicești și Șerbănești.

Le-au admirat frumusețea costumelor populare autentice, dar și talentul și dăruirea cu care promovează valorile tradiționale și duc mai departe zestrea moștenită din bătrâni. Cei mici au fost fascinați de ritmurile oltenești, cei tineri au admirat talentul artistelor, iar vârstnicii s-au declarat mândri că există copii minunați care duc mai departe folclorul și-l promovează . Cu toții au aplaudat prestația solistelor Grupului Vocal Mlădițele Oltului, prof. Victorița Cică.

Melodii autentice din folclorul oltenesc cântate în grup, dar și individual, de voci senzaţionale apreciate de jurii la festivaluri și concursuri naționale și chiar internaționale, au adus celor prezenți miercuri la Bobicești la Bâlciul Anual și ieri la Sărbătoarea Secerișului de la Șerbănești voie bună. Publicul a fost captat de prestația micilor artiste, a fredonat melodiile cunoscute și a aplaudat.

Mlădițele Victoriței Cică și-au făcut deja un nume, fiind apreciate de mulți realizatori de emisiuni cu specific folcloric și invitate la sărbători și evenimente organizate de administrații locale din mai multe județe ale țării. Ele activează în cadrul Școlii Populare de Arte și Meserii Slatina și se află în plină ascensiune artistică. Roberta Buzurin, Roxana Patanghel, Luiza Tudor, Andreea Maria Dinu, Amelia Olteanu, Alina Maria Mihai, Andra Racoviceanu, Andra Roșu, Elisa Popovici, Mădălina Coman, Emilia Ogea sunt doar câteva din numele ce promit să ajungă întrăgite soliste ale cântecului popular românesc.