Primăria Drăgănești- Olt caută 16 noi angajați

538

Curge cu angajări în administrația locală. După Primăria Slatina care face angajări masive la direcțiile din subordine, și Primăria Drăgănești-Olt caută noi salariați, organizând luna viitoare două concursuri de recrutare.

Luna august se anunță una de studiu pentru candidații care doresc să se angajeze la Primăria Drăgănești-Olt. Administrația drăgăneșteană a scos la concurs 16 posturi pentru ocuparea cărora va organiza două concursuri. Primul, pentru care cei interesați trebuie să depună dosarele de înscriere până pe 26 iulie, vizează 6 posturi de consilieri, dintre care doi debutanți și un post de referent, în cadrul compartimentelor salarizare, contabilitate, buget-finanțe, achiziții publice și resurse umane. Concursul se va organiza pe 8 august- proba scrisă și pe 11 august- interviu. Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială a primăriei.

Al doilea concurs vizează ocuparea a 9 posturi vacante, tot de consilieri și referenți, dintre care trei pentru debutanți, în cadrul compartimentelor asistență socială, protecția mediului, informatizare, relații publice, juridic și executări silite. Termenul de depunere a dosarelor este 3 august, concursul fiind organizat pe 16 august proba scrisă și 21 august interviul.