Angajări masive la Olt la Îmbunătățiri Funciare: 42 de posturi scoase la concurs

343

Nu mai puțin de 38 de posturi de muncitori necalificați, la care se adaugă alte 4 de consilieri debutanți și referenți a scos la concurs Agenţia Naţională de Îmbunătăţiri Funciare, Filiala Teritorială Olt- Dunăre din Caracal. Cei interesați mai au la dispoziție doar astăzi și mâine pentru a se înscrie la concurs.

ANIF face angajări masive la Olt, filiala teritorială Olt-Dunăre din caracal punând la bătaie 42 de posturi vacante. Cei interesați să lucreze în instituția care se ocupă cu prevenirea consecințelor nefavorabile ale acțiunii factorilor naturali asupra terenurilor și asigurarea folosirii pământului în condiții de eficiență și productivitate sporită, prin îndiguiri, desecări, irigații, amendamente calcaroase, asolamente, plantații etc, mai au la dispoziție puțin timp pentru a se înscrie la concurs, termenul maxim fiind 21 iulie, la ANIF- Filiala Teritorială Olt- Dunăre, cu sediul în Caracal, str. Vornicu Ureche, nr. 15.

Se caută 38 de muncitori calificați IV în cadrul Compartimentului personal Exploatare, la următoarele puncte de lucru: Priza Drăgăneşti – 3, SRP2 – 3, SRP3 – 3, SRP10 – 3, SRP/CD5 – 4, SRP/CD3 – 3. SRP 4+18 – 2, SRP 2+10 – 1, SRP 3+21-1, Priza Arceşti -1, SRP Slăveni -1, Sistem Stoeneşti – 3, Sifon Caracal – I, Sifon Redea – I, Sifon Vlădila – 1, Sistem Corabia – 3, Sistem Potelu – 3, SPA Celeiu – 1. Candidații pot avea şcoala profesională – 1 ani vechime, şcoală tehnică de muncitori calificaţi – 0 ani vechime sau cursuri dc specializare liceală sau postliceală, licee industriale – 0 ani vechime.

De asemenea, se mai caută doi consilieri debutanți la Serviciul PEP și Biroul Administrativ, dar și un referent debutant și unul IA.

Concursul se va organiza pe 31 iulie, iar interviul pe 4 august.