TRIBUNALUL Olt, decizie importantă în cazul traficanţilor de droguri

260
foto: arhivă

Magistraţii Tribunalului Olt au decis prelungirea mandatelor de arestare preventivă a membrilor reţelei de droguri destructurată luna trecută cu încă 30 de zile. Ei au fost trimişi în judecată în regim de urgenţă.

VIDEO DIICOT.  Traficanţii au fost ARESTAȚI. Vindeau liceenilor salvie amestecată cu acetonă. Mulţi consumatori, spitalizaţi în stare gravă

Mandatele de arestare preventivă emise pe numele lui Marius Ionuţ Iordache, Claudiu Silviu Manda, Marius Ionuţ Manda, Petrişor Rareş Denghel, Cezar Bogdan Jumate şi Ilie Leonard Lale, au fost prelungite ieri de magistraţii Tribunalului Olt, iar Anei Lilea i s-a menţinut controlul judiciar. Decizia judecătorilor nu este definitivă, ea putând a fi contestată la Curtea de Apel Craiova în 48 de ore.

Cei arestaţi preventiv împreună cu femeia au constituit o reţea de trafic de droguri pe raza municipiului Slatina în ultimii aproape doi ani. Gruparea infracţională care a pus în pericol viaţa mai multor consumatori care au ajuns la spital în urma consumului de substanţe cu efecte psihotrope a fost destructurată luna trecută în urma mai multor descinderi şi a zeci de audieri făcute de procurorii DIICOT.

Cu ocazia verificărilor făcute la domiciliile membrilor reţelei, oamenii legii au ridicat zeci de pliculeţe cu droguri, mai multe telefoane mobile, un pistol cu bile şi importante sume cu bani.

Potrivit procurorilor, plicurile cu droguri erau comercializate cu sume cuprinse între 10 şi 25 lei.