Adina Diaconu, zi istorică pentru tenisul european. Astăzi FINALA Campionatului European

73
Antrenată de Petre Arnăutu, Adina Diaconu a ajuns în finală

De două decenii este așteptat fenomenul Adina Diaconu în tenisul de masă continental care să depășească recordul deținut de bielorusul Vladimir Samsonov- 13 titluri. Astăzi, o slătineancă are șansa de a înregistra cel mai bun rezultat din istoria acestor competiții, Adina având în palmares 12 titluri. Echipa de junioare a României întâlnește Rusia.

https://realitateaoltului.ro/2017/07/17/o-slatineanca-poate-ajunge-cel-mai-mare-sportiv-din-toate-timpurile-la-juniori-adina-a-ajuns-in-sferturi-la-campionatul-european/

Adina Diaconu este în finală! După ce a dispus cu 3-0 și 3-1 de reprezentantele Azerbaidjanului aseară, Adina a ajuns în finala Campionatului European de tenis de masă de la Guimaraes, din Portugalia. Echipa de junioare a României antrenată de un alt slătinean, Petre Arnăutu, va întâlni astăzi Rusia.

Finala campionatului este una cu miză mare în istoria tenisului de masă continental, slătineanca noastră putând scrie istorie și devenind cel mai bun tenismen junior din toate timpurile, cu două medalii de aur depășind recordul deținut de Mister Champions League- bielorusul Samsonov.