Primii PICAȚI la concursul directorilor de școli. LISTE REZULTATE

1749

Inspectoratul Școlar Județean Olt a publicat rezultatele probei scrise la concursul pentru șefia a zeci de unități de învățământ din Olt. În timp ce mulți candidați au fost RESPINȘI, picând astfel prima probă, alții au rămas în cursă pentru șefia a două sau chiar trei posturi.

103 dascăli din Olt s-au înscris la concursul organizat de IȘJ Olt pentru ocuparea a 61 de posturi de director și 16 de director adjunct la unitățile de învățământ din Olt. Prima probă, susținută astăzi, a înregistrat trei neprezentați înscriși pe 5 posturi și 11 respingeri.

Au rămas în cursă pentru următoarele probe- miercuri CV, joi și vineri- interviu mai mulți concurenți ce vizează două sau chiar trei posturi. Astfel, au fost admiși la proba de astăzi Dan Marinel atât pentru directoratul Școlii Comani cât și Școlii Viespești, Drăghici Nicoleta pentru școlile Gostavățu și Stoenești, Marin Mihaela pentru Magheru Caracal și Matei Basarab Caracal, Mihalcea Emi pentru Dăneasa și Gostavățu, Oprișan Alina pentru Comani și Stoenești, Viorica Sandu pentru Clubul Copiilor Caracal și adjunct la Palatul Copiilor Slatina, Corina Stoian pentru Virgil Mazilescu Caracal atât ca director plin cât și ca adjunct, în timp ce Osiac Nedelea Carmen a promovat proba scrisă pentru trei posturi: director la Perieți și director adjunct la CNT Titulescu Slatina și Palatul Copiilor Slatina.