TRAGEDIE Un mort şi patru răniţi grav într-un accident rutier

1961

O femeie a murit, iar alte patru persoane au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident produs în această dimineaţă pe DN 6 ce leagă Craiova de Caracal. Accidentul s-a produs pe raza satului Radomir, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de un cap de pod.

În autoturismul implicat în accident se aflau cinci persoane, un bărbat şi patru femei. După ce autoturismul, care circula cu viteză mare, s-a izbit de un cap de pod,acesta s-a răsturnat în şanţ.
În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale autoturismului.
Pentru ajutorarea victimelor, la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul ISU Olt şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt, dar şi de la ISU Dolj şi SAJ Dolj.
Pompierii au acţionat pentru extragerea celor două persoane încarcerate. Una dintre victimele încarcerate, o femeie în vârstă de 82 de ani, a fost găsită în stop cardio-respirator. Din păcate,în ciuda eforturilor făcute de salvatori, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Celelalte victime, femei rănite cu vârste de 82 de ani, 51 de ani şi 24 de ani, au fost transportate, politraumatizate, la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Şoferul, un bărbat de 54 de ani, a fost găsit de salvatori conştient, fără urme vizibile de traumă, şi a refuzat transportul la spital.
În cauză, poliţiştii au deschis o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutie. Ei fac cercetări pentru omor şi vătămare corporală din culpă.