ACCIDENT cu 8 victime la Saru

4834

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut cu puţin timp în urmă pe DN 65, între Slatina şi Balş, la Saru. Au fost implicate două autoturisme în care se aflau opt persoane. Două fdintre acestea au ajuns la spital.

Pe fondul vitezei excesive şi a carosabilului umed, un autoturism a derapat şi a intrat în coleziune cu un alt autovehicul participant la trafic, în zona Pădurea Saru.
Accidentul a fost raportat la 112 de unul dintre participanţii la trafic. La scurt timp la faţa locului au ajuns pompierii de la SMURD Balş şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt.
În cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier se aflau opt pasageri. Dintre aceştia doar doi au suferit traumatisme ce au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital.
,, Un bărbat în vârstă de 24 de ani, cu excoriaţii la faţă şi la membrele interioare, a fost transportat de echipajul SMURD la spitalul din Balş, iar o femeie de 30 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, a fost transportată de un echipaj de la Ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt.
Poliţiştii ajunşi la locul accidentului şi au demarat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul. În cauză, se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.