INCREDIBIL. Un individ mascat a intrat cu forța într-o primărie de municipiu. Află cine a fost vizat

101

Un bărbat care purta pe faţă o mască a grupării internaţionale de hackeri Anonymous a pătruns cu forța, în această dimineață, în sediul primăriei din Arad, după ce a atacat paznicul instituției. El a vrut să pătrundă cu forța în biroul edilului. Atacatorul a proferat o serie de injurii şi ameninţări la adresa primarului Gheorghe Falcă şi a familiei acestuia.

Paznicul lovit a solicitat întăriri, iar acest lucru l-a speriat pe atacator care, după ce și-a descărcat verbal nervii, a dispărut. La scurt timp, el a fost identificat, după autoturismul lăsat de izbeliște în fața sediului administrativ. Polițiștii au reușit să/l găsească și l/au adus la audieri, la sediul poliției. Maşina acestuia a fost ridicată din faţa Palatului Administrativ şi dusă la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului.

”În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului, abandonând automobilul pe platoul din faţa Primăriei. Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgenţă 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Arad.