Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul, pe primul loc după admiterea computerizată

787

Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul,, din Caracal continuă să rămână în fruntea unităților de învățământ preuniversitar din județ. Aici au ajuns cei mai buni elevi care vor să urmeze specializarea matematică-fizică. Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal domină topul celor mai bune zece licee din judeţ, în funcţie de ultima medie de admitere.

Liceul caracalean a reușit și în acest an să se claseze pe primul loc pe județ în ceea ce privește ultima medie de admitere, datorită specializării  matematică-informatică, profilul bilingv. Ultima medie a elevilor admiși la Liceul Teoretic din Caracal a fost 9,22. Mică nu a fost nici ultima medie la matematică-informatică, cu predare în limba română unde ultimul elev admis a avut media peste 9.

Pe poziția secundă în topul liceelor, întocmit pe baza ultimei medii de la admitere, se situează Colegiul Național ,,Ion Minulescu,,. Și aici, ultimul admis a avut media 9,02 la specializarea matematică-informatică, cu predare în limba română. Cu medii de peste 8,83 s-a făcut și admiterea la Colegiul Național ,,Radu Greceanu,, din Slatina și Liceul Teoretic ,,Petre Pandrea,, din Balș, la aceiași specializare.

Liceul teoretic ,,Mihai Vitazul,, din Caracal ocupă primul loc și în topul întocmit în funcție de ultima medie a elevilor admiși la fbililigie. La profilul bilingv-engleză, ultima medie a fost aici de 8,80, iar la clasele cu predare în limba română de 8,59.

C