Inconştienţa ucide! Un bărbat din Balş a murit strivit în propriul autoturism din cauza unui tânăr care gonea ca dementul

2790

Un tânăr de 19 ani din Balş a scăpat cu viaţă dintr-un tragic accident pe care l-a provocat din inconştienţă. Din păcate, în evenimentul rutier a pierit un bărbat de 65 de ani care se afla în maşina proprietate, parcată pe una dintre străzile din localitate, în aşteptarea soţiei. Autoturismul victimei a fost izbit din plin şi cu violenţă de maşina tânărului, condusă cu o viteză mult peste limita legală.

Accidentul s-a produs la puţin timp după ora 22.00, pe o stradă din Balş, după ce un tânăr aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză într-o maşină staţionată, în care se afla un bătrân. Acesta a fost, practic, strivit în propriul autoturism.

Martorii la accident au sunat la 112 şi au cerut ajutor salvatorilor. Sosiţi la faţa locului aceştia au acţionat pentru scoaterea bătrânului din fiarele contorsionare ale autoturismului făcut armonică şi transportarea la spitalul din localitate. Din păcate, la scurt timp, din cauza  traumatismelor suferite, şoferul nevinovat a intrat în stop cardio-respiratoriu. În ciuda eforturilor făcute de medici pentru readucerea la viaţă a bărbatului, ei au fost nevoiţi să declare decesul.

 

Ca în multe situaţii, şoferii inconştienţi scapă din astfel de accidente cu nişte răni suoerficiale. Este şi cazul tânărului de 19 ani care a provocat tragicul accident rutier petrecut cu puţin timp în urmă pe o stradă din Balş.

Şoferul celuilalt autoturism, un Golf, un tânăr de 19 ani, a fost ş el transportat la spitalul oraşului, conştient, cu excoriaţii la mâini şi la picioare.

În cauză, oamenii legii au deschis dosar penal pe numele tânărului pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă.