Fost prefect de Olt, șef la ANFP. Promovarea maiorului Moisiu, după modelul Miss România-șefă la Transporturi

250

Fostul prefect de Olt, Leonid Moisiu, este noul preşedinte al ANFP. Decizia a fost publicată cu puțin timp în urmă în Monitorul Oficial.

Directorul Direcției de Management din cadrul primăriei Slatina a fost transferat, începând cu data de astăzi, pe funcția de președinte al Asociației Naționale a Funcționarilor Publici.

Numirea a fost făcută la propunerea ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației publice, Sevil Shhaideh. Leonid Moisiu îl înlocuiește în funcție pe Cristian Vasile Bitea, și va avea rang de secretar de stat.

Noul președinte al ANFP a îndeplinit, în intervalul, octombrie 2009 – mai 2012,funcția de prefect al Județului Olt.

Surse din cadrul PSD susțin că și această promovare a lui Moisiu i se datorează fostului său șef de la Primăria Slatina și PDL-Darius Bogdan Vâlcov. Cu puțin timp în urmă, fostul ministru al Finanțelor, inculpat în mai multe dosare dar cu mare trecere al președintele social-democrat  propulsat-o pe Miss România, duduia care trebuia să-i amenajeze o galerie de artă cu tablourile achiziționate din mită, pe funcția de administrator provizoriu al Companiei Telecomunicații CFR, aflată în subordinea ministrului Transporturilor. Cu siguranță, niciunul dintre cei doi nu a ajuns pe competențe în aceste funcții, și nici recomandați de talent, ci de relația extrem de strânsă e care o au cu Darius Bogdan Vâlcov.