Suporterii pot să-și cumpere abonamente pe noua „perlă a Băniei”

89

Clubul Sportiv Universitatea Craiova anunță că au fost puse în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor al Ligii 1 la fotbal. Suporterii dispun de mai multe modalități prin care își pot procura abonamentele. Cel mai ieftin dintre ele costă 135 de lei.

Redăm în continuare întregul comunicat, publicat pe site-ul oficial al clubului:

Susține Știința! Cumpără abonament!

De aproape 70 de ani, Universitatea Craiova înseamnă o simbioză între oraș, echipă și suporterii ei. Știința nu poate exista în absența unuia dintre aceste trei elemente-cheie.

Voi, suporterii, cereți echipei să fie mereu prima. Odată cu inaugurarea celui mai frumos stadion din țară, a sosit rândul echipei să vă ceară același lucru. Așa cum echipa evolueaza în competiția Ligii I, voi, fanii ei, aveți „campionatul” vostru. Și mai mereu l-ați câștigat. Acum, pentru a vă arăta devotamentul și dragostea pentru Universitatea, vă cerem să-l câștigați categoric. Nu vrem să fim doar pe primul loc la asistența de la meciurile de acasă. Vrem ca toate celelalte competitoare să nu aibă, adunate la un loc, câți suporteri va strânge Știința, în noua ei casă. Haideți să fim #campionilasuporteri!

Nu vă gândiți că faceți un sacrificiu sau că faceți un serviciu echipei, cumpărând abonament. Să fii abonat al echipei pe care o iubești nu este un moft sau un hatâr. Este o îndatorire sfântă de la care nu se poate abate nici unul dintre cei care susțin că iubesc într-adevăr acele culori. Haideți ca, împreună, să readucem Știința acolo unde îi este locul: în rândurile unor echipe ca Borussia Dortmund, Manchester United sau Napoli, acolo unde abonamentele la meciurile clubului iubit nu sunt pe an, ci pe viață. Ba chiar pe mai multe vieți, dacă ne gândim că ele se transmit, mai prețioase decât orice altă moștenire, din tată în fiu.

Arătați unei țări întregi ce înseamnă seminția noastră de olteni! Demonstrați tuturor rivalelor că echipa voastră chiar este campioana unei mari iubiri! Luați-vă abonament în noul templu al fotbalului românesc și fiți martorii istoriei scrise cu sudoare, pasiune și suferință, în același loc sacru unde au driblat, au pasat și mai ales au trăit, nu demult, Balaci și Craioveanu. Și unde au murit în plină glorie, după o viață alături de Știința, Oblemenco, Stefanescu si Crișan.

Abonează-te la istorie, abonează-te la momente de neuitat, abonează-te la meciurile Craiovei!

#sustinestiinta #cumparatiabonament

Precizări:

–  Abonamentele și biletele vor fi puse în vânzare începând cu 10 iulie 2017, ora 12:00 și pot fi comandate la adresa http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-abonamente-sezon-stadionul-ion-oblemenco-468064/event.html sau direct de la magazinul mobil din Craiova, Piața Mihai Viteazul, de luni până vineri, între orele 10:00 și 19:00.

– Sunt disponibile abonamnte la peluză (135 RON), tribuna a II-a (260 RON), tribuna I (325 RON), VIP (900 RON), LOJĂ (pentru mai multe detalii, trimiteți un e-mail la adresa ticketing@csuc.ro cu datele dumneavoastră de contact și în cel mai scurt timp veți fi contactat de un reprezentant al clubului).

– Se oferă discounturi la reînnoirea abonamentului precum și la abonamentele Family Stand, Senior, Student ori Corporate, unele dintre ele depășind 50%.

–   Abonamentele sunt valabile și pentru meciurile de la Drobeta Turnu Severin, unde se vor disputa partidele de acasă până când Știința va reveni acasă să ducă mai departe #bataliapentrupodium.