Accident teribil în Constanța

103

Un număr de 14 persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier ce s-a petrecut la intersecția Bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu.

Accidentul s-a produs miercuri dimineață în jurul orelor 4.20, la intrarea în municipiul Constanța. Conform Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISJU) Dobrogea, autoritățile au fost solicitate să intervină, în urma unui unui accidedent în care au fost implicate un autoturism și un microbuz ce făcea curse regulate Constanța – Piatra Neamț.

Din informațiile obținute ulterior s-a dovedit că în microbuz erau 12 persoane — șoferul și 11 pasageri, printre care și doi copii, iar în autoturism un șofer și un pasager.

La locul accidentului au fost găsite 11 victime conștiente, pentru care au mai fost mobilizate suplimentar trei echipaje SMURD B2 și doua B2 SAJ, acestea fiind preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța.

La spital au mai sosit, ulterior , încă două victime care nu au fost găsite la fața locului, acestea deplasându-se pe cont propriu.

Din cele 14 persoane implicate în accident, doar una se află în stare gravă. Este vorba despre femeia aflată în dreapta șoferului autoturismului.