Primăria Slatina face angajări

787

Administrația municipală scoate la concurs opt posturi de consilieri, inspector sau referent, în cadrul Serviciului Public Direcţia Administrare Patrimoniu. Concursul va avea loc în prima parte a lunii august.

Serviciului Public Direcţia Administrare Patrimoniu din cadrul Primăriei Slatina scoate la concurs cinci posturi de inspector, două de consilieri și unul de referent. Cei interesați de participarea la concurs își pot depune dosarele până pe 26 iulie. Concursul pentru ocuparea acestor posture va avea loc pe 8 august-proba scrisă și pe 10 august interviul. Ambele probe încep la ora 10.

Instituția caută un inspector, clasa I, grad profesional asistent pentru Biroul Evidenţă Domeniul Public şi Privat; un consilier, clasa I, grad profesional asistent pentru Biroul Administrare Contracte; un referent, clasa III, grad profesional asistent pentru Biroul Administrare Contracte; un consilier, clasa I, grad profesional asistent pentru Biroul Contabilitate; inspector, clasa I, grad profesional debutant pentru Biroul Programe de Dezvoltare Locală; un inspector, clasa I. grad profesional asistent – Compartimentul îndrumare Asociaţii de Proprietari; un alt inspector, clasa I. grad profesional debutant tot pentru Compartimentul îndrumare Asociaţii de Proprietari și un inspector, clasa I. grad profesional asistent pentru Compartimentul Resurse Umane.

Cei interesați de ocuparea posturilor trebuie să aibă studii medii sau superioare, în funcție de postul dorit, și să îndeplinească anumite condiții.

Mai multe informații despre condiții dar și bibliografia ce trebuie studiată în vederea participării la concurs se pot obține de la sediul Serviciului Public Direcţia Administrare Patrimoniu Slatina din strada Unirii numărul 2B sau la telefon 0249/416.420.