Plouă cu joburi la stat. DGASPC Olt caută angajați

3930

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt scoate la concurs peste 100 de posturi în cele douăzeci din centrele de asistenţă socială. Instituția are nevoie de aproximativ 100 de noi angajați, în diverse meserii. Cele mai multe posturi vacante sunt de infirmiere.

Direcția General de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt caută angajați pentru mai toate structurile din subordine, fiind nevoie de personal suplimentar la: Complexul de servicii Slatina; Centrul maternal „Adelina” Slatina; Complexul de servicii „Sf. Ștefan” Slatina; Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități Caracal; Casele de tip familial “Luminița” Slatina,; Casele de tip familial „Sf. Andrei” Slatina; Casele de tip familial “Mugurel” Slatina; Casele de tip familial ”Sf. Valentin” Slatina; Casele de tip familial ”Sf. Mihail” Caracal;  Casele de tip familial ”Sf. Nicolae” Caracal; Casele de tip familial ”Sf. Elena” Corabia; Complexul de servicii ”Sf. Elena” Corabia; Complex servicii ”Amicii” Slatina; Centrul de recuperare și reabilitare Caracal; Centrul de Îngrijire și Asistență Șopârlița; Centrul de Ingrijire și Asistență Băbiciu; Complex servicii pentru persoane adulte cu dizabilități și alte personae aflate în situație de nevoie Slatina, Căminul pentru persone vârstnice Fălcoiu, Complexul servicii pentru persone adulte Corabia și Centrul de servicii de recuperare neuromotorie de tip ambulatoriu.

Instituția scoate la concurs aproape 100 de posture dintre care 31 de infirmiere, 17 instructori de educație, 17 asistenți medicali, șase muncitori calificați, patru instructori de specialitate, patru educatori, patru asistenți social, trei psihologi, trei îngrijitoare, două spălătorese, un medic, un administrator, un instructor de ergoterapie, un paznic şi un kinetoterapeut.

Persoanele interesate în a ocupa unul dintre posturile scoase la concurs trebuie să depună dosarele, la secretariatul instituției, până pe 28 iulie 2017, inclusiv

Concursul pentru ocuparea posturilor va consta într-o probă scrisă și ntr-un interviu. Acestea vor fi susținte pe 7 și 11 august, începând cu ora 11.

Protecția Copilului Olt face angajări. La concurs sunt scoase zeci de posturi

Alte 30 de posturi vor fi scoase la concurs de către Direcția generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Olt pe 24 și, respectiv, 28 iulie. Este vorba de 17 infirmiere, cinci asistenți medicali, doi îngrijitori, un fochist,  trei muncitori calificați, trei spălătorese, o lenjereasă, și un muncitor necalificat.

Condiţiile necesare înscrierii la concurs și bibliografia sunt disponibile pe site-ul instituției. Relaţii suplimentare se pot obţine atât de la sediul Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, situat în strada Drăgăneşti, numărul 7, cât și de la telefoanele DGASPC: 0372/713.562, 563, 564, 565; 0349/408.182.