Dramă pe DN 65, la Fărcașele. Un copil a murit, iar bunicii sunt în stare gravă

587

Un copil în vârstă de trei ani a murit în această dimineață după ce căruţa în care se afla alături de bunicii a fost lovită de o autoutilitară. Accidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței în mers față de atelaj.

Șoferul autoutilitarei, un tânăr de 27 de ani, din Caracal nu își explică cum a ajuns cu mașina în căruța care se deplasa în fața sa. Cert este că în urma impactului, toți pasagerii din atelaj, printre care și un minor de 3 ani, au fost răniți. Datorită rănilor grave suferite, deși a fost transportat de urgență la spitalul din Caracal, iar medicii au făcut tot ce a depins de ei pentru a-i salva viața, copilul a decedat.
,,În urma accidentului au rezultat trei victime, toate din atelaj. Este vorba de un bărbat de 72 ani, o femeie de 65 ani și un copil de 3 ani. Toate victimele au fost transferate la spitalul din caracal. Adulții conștienți cu diverse politraumatisme, iar copilul politraumatizat, în stare de inconștiență,,  a susținut Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă. Șoferul autoutilitarei a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.