Vedetele bacalaureatului din acest an: Amalia Filip și Răzvan Milarez

934

Liceenii olteni care au susținut examenul de bacalaureat au reuși nu doar să crească procentul de promovabilitate comparativ cu anul trecut, dar și să înscrie județul pe lista celor cu elevi care au trecut de acest hop cu media 10.

Vedetele examenului de bacalaureat din această vară, înainte de contestații, sunt Amalia Maria Filip și Răzvan Gabriel Milarez, ambii de la Colegiul Național ,,Ion Minulescu,, din Slatina.

Numărul elevilor care se pot lăuda după afișarea rezultatelor finale cu promovarea bacalaureatului cu media 10 este destul de mare.

O parte dintre elevi au de recuperat doar câteva sutimi la o singură materie. Este cazul Aline Daniela Stanca de la Liceul Teoretic „Petre Pandrea” Balş care a fost notată cu media 9,98; al Gerogetei Mitruță de la CN ,,Radu Greceanu,, care a obținut media 9,96, al Andradei Vava de la ,,Ion Minulescu,, cu aceiași medie, Biancăi Sfătosu de la CN ,,Radu Greceanu,, cu media 9,93 și Andreei Alexandrache, tot de la Colegiul Național ,,Radu Greceanu,, cu 9,91

Cu toții au depus contestații la materia care i-a împiedicat să fie elevi de 10 la bacalaureat. Notele de la contestații vor fi cele finale.