Tragedie la malul mării

198

Un bărbat de 37 de ani s-a înecat sub privirile îngrozite ale familiei, la Eforie Sud. El a intrat în apă, ignorând faptul că steagul roșu, care intrezice acest lucru, era arborat.

 Bărbatul venise la plajă împreună cu soția și copilul și a intrat în apă, cu toate că steagul roșu era arborat, iar salvamarii își terminaseră programul. Cineva l-a văzut și a încercat, fără succes, să-l salveze în timp ce oamenii aflați pe plajă au sunat la 112.

Doi salvamari au venit de-acasă pentru a-l căuta pe bărbat, dar timpul prea mare petrecut sub apă, precum și leziunile cauzate de impactul cu stavilopozii s-au dovedit fatale pentru bărbatul de 37 de ani, din București.

Sosite la fața locului, echipele de salvare nu au mai reușit să-l readucă la viață chiar dacă l-au resuscitat minute bune și chiar i-au administrat inclusiv injecții cu adrenalină, în încercarea disperată de a-i reporni inima.

Este cel de-al șaptelea turist înecat anul acesta, motiv pentru care salvamarii fac apel la toți cei care vor să-și petreacă vacanța pe litoral să fie atenți la drapelele arborate și să nu intre în apă atunci când acestea o interzic.