Jandarmii olteni, la datorie

91

Jandarmii olteni au luat parte luna trecută la peste 1000 de acțiuni, multe dintre ele în colaborare cu reprezentanții IPJ Olt și ai altor instituții ale statului. Cu ocazia acestora au fost identificați 53 de autori ai unor infracțiuni și au fost aplicate peste 100 de amenzi.

Peste 900 de operațiuni au fost în echipe mixte de patrulare, împreună cu Poliția, iar în 200 de operațiuni de patrulare au fost implicate doar efective de jandarmi.

Potrivit bilanțului lunar al jandarmeriei Olt, au fost desfășurate 36 de acțiuni de asigurare a ordinii publice și 22 de acțiuni în colaborare cu alte instituții (Direcția Silvică Olt, executori judecătorești, IPJ Olt).

În urma acestor misiuni, au fost aplicate 157 de sancțiuni contravenționale (34 avertismente și 123 amenzi) în cuantum de 45.450 lei.

Au fost constatate 57 de infracțiuni (11 în urma misiunilor proprii și 36 în misiunile mixte cu echipajele poliției), în urma acestora fiind identificați 53 de autori.

Jandarmii olteni îi îndeamnă pe cetățeni , dacă sunt martorii unor evenimente ce pot pune în pericol desfășurarea ordinii publice să apeleze la numărul de urgență 112 sau să se adresa direct echipajelor  jandarmeriei.